Uitleesapparatuur voor alle merken

Dankzij recente investeringen in computers en permanente opleidingen van onze autotechnici zijn wij volledig uitgerust om de elektronica en boordcomputers van vrijwel alle automerken uit te lezen. Vertrouw met een gerust hart uw wagen toe aan onze zorgen.

De kwaliteit van het onderhoud is minstens gelijkwaardig aan deze van uw officiële merkdealer. U bespaart er wel veel geld mee. Wij rekenen tot de helft minder aan voor de werkuren.

Voor eventuele vervangonderdelen werken we steeds met originele vervangstukken of gelijkwaardige nieuwe onderdelen. Voor de olie selecteerden we het merk Valvoline.

Vraag vrijblijvend een onderhoudsofferte aan en vergelijk de prijzen.
Icoon van tandwielen

Welkom voor klein en groot onderhoud.

Wij bieden alle vormen van onderhoud aan. Klein onderhoud, groot onderhoud, het keuringsklaar maken van uw auto,… Alles kan

Bezorg ons uw chassisnummer. Aan de hand hiervan krijgt u een exacte totaalprijs voor uw klein of groot onderhoud.

Icoon van een auto

Nooit onaangename verrassingen

Vooraf weet u exact wat het onderhoud van uw auto gaat kosten, inclusief werkuren.

Wij vervangen nooit een onderdeel zonder dat u het weet. Wanneer iets versleten is, bellen we u tijdens het onderhoud op en beslist u in alle vrijheid.

Wij werken op alle vlakken in volledige transparantie. U mag er zelfs komen naast staan wanneer we aan uw auto sleutelen. Onze facturen vermelden gedetailleerd wat we hebben uitgevoerd.

Icoon van thumbs up

Even wachten? Geen probleem!

Wij werken op afspraak én onderhouden uw auto op het afgesproken tijdstip. Dit betekent dat u probleemloos kunt wachten wanneer onze autotechnici aan de slag gaan.

Om het wachten aangenamer te maken, nodigen we u uit in onze zithoek met kranten, magazines,… Ook gratis WIFI en een koffie/soepmachine zijn aanwezig.

Geen tijd om te wachten? Nog dezelfde dag is uw auto klaar. U krijgt gratis een leenfiets mee of kunt een vervangwagen huren voor 25 euro (BTW incl.) per dag of 20 euro (BTW incl.) voor een halve dag.

Icoon van een check

Snelservice voor kleine defecten

Kleine defecten herstellen we meteen zonder afspraak. Kom gewoon langs tijdens de openingsuren. Wij hebben steeds de nodige vervangonderdelen op stock. Concreet gaat het over:

  • Vervangen van lampjes
  • Vervangen van een lekke band
  • Vervangen van een autobatterij
  • Vervangen van ruitenwissers
  • Bijvullen van olie, koelvloeistof of andere onderhoudsproducten
Icoon van een spuitbus

Alle onderhoudsproducten van Meguair’s

In onze showroom vindt u een compleet gamma van de onderhoudsproducten (alle mogelijke autoreinigers, shampoo, wax, extra glans,…) van het Amerikaanse kwaliteitsmerk Meguair’s. Wij zijn officieel dealer.

Icoon van een sneeuwvlokje

Ook onderhoud van uw aircosysteem

Auto’s Claes verzorgt ook het onderhoud van uw aircosysteem. Wij kijken uw aircocircuit na op 7 cruciale punten, voeren een onderhoud uit, verversen het koelmiddel en vullen het oliepeil er van aan. Regelmatig nazicht beperkt de kans op defecten, en dus ook uw uitgaven.

Meer info over het onderhoud van uw aircosysteem